Bell Schedules » Regular/Pep Rally/Assembly Schedule

Regular/Pep Rally/Assembly Schedule

Regular/Pep Rally/Assembly Schedule
Description / Period Start Time End Time Length
1st Period 8:00 AM 8:45 AM 45 min
2nd Period 8:49 AM 9:34 AM 45 min
3rd Period-HR 9:38 AM 10:06 AM 28 min
4th Period 10:10 AM 10:55 AM 45 min
5th Period 10:59 AM 11:44 AM 45 min
A – Lunch 11:44 AM 12:14 PM 30 min
6th Period A 12:18 PM 1:03 PM 45 min
6th Period B 11:48 AM 12:33 PM 45 min
B – Lunch 12:33 PM 1:03 PM 30 min
7th Period 1:07 PM 1:52 PM 45 min
8th Period 1:56 PM 2:41 PM 45 min
9th Period 2:45 PM 3:30 PM 45 min